Tko smo mi?

Mi smo tvrtka koja se bavi servisom, prodajom i održavanjem računala na području Velike Gorice i okolice. Naša predanost kvaliteti i zadovoljstvu klijenata je naša najvažnija misija.

Naš tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u svijetu računala garantira vam kvalitetnu uslugu i profesionalnost u svakom trenutku. Bilo da se radi o popravku vašeg računala, redovnom održavanju ili nabavi novog računala, mi smo tu da vam pružimo sve što vam je potrebno.

Naš servis računala u Velikoj Gorici pruža najbolje rješenje za sve vaše probleme s računalom. Bez obzira radi li se o hardverskim ili softverskim problemima, naši stručnjaci će ih riješiti brzo i efikasno. Također, uz naše usluge redovnog održavanja, vaše računalo će raditi kao novo i smanjit ćete potrebu za popravcima i dodatnim troškovima.

Kao što smo već spomenuli, mi ne samo da servisiramo računala, već također nudimo i prodaju novih ili rabljenih računala. Naša ponuda uključuje najnovije modele računala s najkvalitetnijim komponentama, a uz to nudimo i razne dodatke i opremu. Moguće je i personalizirano sklapanje računala od najbolje odabranih komponenti.

Naša tvrtka vjeruje u pružanje vrhunske usluge klijentima, te smo zbog toga uvijek tu za vas i vaša računala.

Moje Računalo logo